Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op zaterdag en zondag 15:00 - 17:00 uur bij de ORVA zieken- en senioren-
omroep in de aangesloten huizen en 24 uur per dag via onze website.

Wij wachten op de nieuwe lokale omroep van 's-Hertogenbosch

Brabantse agenda

Zondag 25 maart 2018

Activiteit: Brabantse avond RuudVdHeijdenKlRuud van der Heijden
Locatie Theaterzaal De Durpsherd te Berlicum
Gasten: Ruud van der Heijden, Niels Swinkels & Ut Kumt Vaneiges
Aanvang: 20:00 uur
Reserveren: (073) 503 32 72 / (073) 503 20 16
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.durpsherd.nl

De Brabantse Avonden staan garant voor sfeervolle avonden met muziek en/of cabaret van eigen Brabantse bodem! Geniet van hun Brabantse humor, muziek en entertainment! Op zondag 25 maart wordt de Brabantse Avond verzorgd door Ruud van der Heijden en Ut Kumt Vaneiges.

Ruud van der Heijden
Ruud van der Heijden (1932) is van beroep entertainer. Bij velen is deze geboren Bestenaar bekend vanwege zijn optredens tijdens carnaval, verenigings- festiviteiten en andere muzikale evenementen binnen en ver buiten Best. Als 14-jarige trad hij voor het eerst-samen met zijn vader- als muzikant in het openbaar op. Hij was muzikant bij het orkest van Henny Vilee uit Eindhoven, bij Koos van Beurden en de Valko´s uit Valkenswaard. Zijn eerste eigen trio, met broer Anton heette de Matondo´s, wat Afrikaans is voor straatmuzikanten.
Nog steeds is Ruud de motor van twee muzikale groepen in Best. Vleuts Volk, zang en ontspannings- gezelschap en Resonans.

Ut Kumt Vaneiges
Voor liefhebbers van liedjes over een mooie boerenleven van vroeger, is een optreden van de Berlicum-Mirroise formatie Ut Kumt Vaneiges een feest van herkenning. Maar niet alleen de luisteraars genieten van een voorstelling van de Berlicumse muziekgroep, de zes zangers en hun twee begeleidende accordeonisten hebben er minstens net zoveel plezier in. De muziek van Ut Kumt Vaneiges kenmerkt zich door nostalgie en heimwee naar het mooie Brabantse leven van vroeger. Het repertoire varieert van onvervalste smartlappen tot meezingers en bijna verdwenen liedjes van een halve eeuw geleden.
 
Kaartjes
Kaartjes bestelt u a € 10 online via www.durpsherd.nl. U ontvangt uw kaartje dan direct per mail. U kunt ook via Wim Kuijpers kaarten bestellen. Telefonisch via (073) 503 32 72 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kaarten worden niet toegestuurd, maar ze liggen klaar op de betreffende avond aan de kassa. Bij verhindering graag bericht aan Wim Kuijpers. De voorstelling vindt plaats in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum en begint om 20.00u.

© 2011 - 2018 'n Lutske Brabants - Vandaag: zaterdag 20 januari 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Dré van der Donk