Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op zaterdag en zondag 15:00 - 17:00 uur bij de ORVA zieken- en senioren-
omroep in de aangesloten huizen en 24 uur per dag via onze website.

Wij wachten op de nieuwe lokale omroep van 's-Hertogenbosch

Brabantse agenda

Zondag 25 maart 2018

Activiteit: Brabantse avond Jeanne van der Rijt 250Jeanne van der Rijt
Locatie Theaterzaal De Durpsherd te Berlicum
Gasten: Jeanne van der Rijt, Niels Swinkels & Ut Kumt Vaneiges
Aanvang: 20:00 uur
Reserveren: (073) 503 32 72 / (073) 503 20 16
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.durpsherd.nl

De Brabantse Avonden staan garant voor sfeervolle avonden met muziek en/of cabaret van eigen Brabantse bodem! Geniet van hun Brabantse humor, muziek en entertainment! Op zondag 25 februari wordt de Brabantse Avond verzorgd door Jan van der Heijden en Tonny Wijnands.

Jeanne van de Rijt
Jeanne van de Rijt maakt al heel haar leven muziek. “In 2000 begon ik eigen liedjes te schrijven, de meeste in het Brabants dialect. Met behulp van enkele goede muzikanten heb ik 4 cd's uitgebracht. Het resulteerde ook 2 keer in het winnen van de Brabantse dialectpenning met de nummers Los laote en Skuif mar aon. Tegenwoordig zing ik veel samen met Ria toonen. Het is een mix van 60 en 70 ties muziek Nederlandstalig en Brabants. De Brabantse avond in Berlicum ga ik samen met accordeonist en zanger Niels Swinkels optreden. Ik heb al vaker met Niels samen opgetreden dus dat moet goed komen. 

Ut Kumt Vaneiges
Voor liefhebbers van liedjes over een mooie boerenleven van vroeger, is een optreden van de Berlicum-Mirroise formatie Ut Kumt Vaneiges een feest van herkenning. Maar niet alleen de luisteraars genieten van een voorstelling van de Berlicumse muziekgroep, de zes zangers en hun twee begeleidende accordeonisten hebben er minstens net zoveel plezier in. De muziek van Ut Kumt Vaneiges kenmerkt zich door nostalgie en heimwee naar het mooie Brabantse leven van vroeger. Het repertoire varieert van onvervalste smartlappen tot meezingers en bijna verdwenen liedjes van een halve eeuw geleden.
 
Kaartjes
Kaartjes bestelt u a 10 euro online via www.durpsherd.nl. U ontvangt uw kaartje dan direct per mail. U kunt ook via Wim Kuijpers kaarten bestellen. Telefonisch via 073-5033272 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kaarten worden niet toegestuurd, maar ze liggen klaar op de betreffende avond aan de kassa. Bij verhindering graag bericht aan Wim Kuijpers. De voorstelling vindt plaats in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum en begint om 20.00u.

© 2011 - 2017 'n Lutske Brabants - Vandaag: maandag 20 november 2017 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch' - Sponsor: Dré van der Donk