Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op zaterdag en zondag 15:00 - 17:00 uur bij de ORVA zieken- en senioren-
omroep in de aangesloten huizen en 24 uur per dag via onze website.

Wij wachten op de nieuwe lokale omroep van 's-Hertogenbosch

Brabantse agenda

Zondag 28 januari 2018

Activiteit: Brabantse avond CorSwCor Swanenberg
Locatie Theaterzaal De Durpsherd te Berlicum
Gasten: Cor Swanenberg, Henk Verhagen & Striepke Veur
Aanvang: 20:00 uur
Reserveren: (073) 503 32 72 / (073) 503 20 16
Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.durpsherd.nl

De Brabantse Avonden staan garant voor sfeervolle avonden met muziek en/of cabaret van eigen Brabantse bodem! Geniet van hun Brabantse humor, muziek en entertainment! Op zondag 28 januari wordt de Brabantse Avond verzorgd door Cor Swanenberg en de groep Striepke Veur.

Cor Swanenberg
Cor Swanenberg en Henk Verhagen zijn al meer dan veertig jaar actief op de Brabantse podia. Zij mogen tot de Brabantse artiesten van het eerste uur gerekend worden. Cor is schrijver, verteller en zanger. Recent verschenen zijn memoires Met de kont in de boter. De voorstelling een mengeling van liedjes en vertellingen in Brabants dialect. Accordeonist Henk Verhagen komt van het Maaskantje. Hij is de stichter van de Volksdansgroep Brabants Bont en de Dungense Liedertafel. De Brabantse voorstelling met conference en liedjes in de eigen taal staat garant voor gemoedelijke humor.

Striepke Veur
Het trio ‘Striepke Veur’ is een vrolijke carnavaleske cabaretgroep die via de Helmondse Keiekletsavonden overal in Brabant en grote delen van Limburg en Gelderland bekendheid geniet. René van Luytelaar en Mario Cortenbach wonnen in 1982 het schlagerfestival in Helmond. Een jaar later werd pianist Henk-Jan Berkers aangezocht voor de pianobegeleiding. Nieuwe, veelal komische teksten op bestaande melodieën over allerlei herkenbare onderwerpen vloeiden uit hun pen. In de achterliggende periode van 1983 tot vandaag, staat het trio jaarlijks met een nieuw carnavalesk cabaretprogramma op de planken en alles in onvervalst Helmonds dialect.
 
Kaartjes
Kaartjes bestelt u a 10 euro online via www.durpsherd.nl. U ontvangt uw kaartje dan direct per mail. U kunt ook via Wim Kuijpers kaarten bestellen. Telefonisch via 073-5033272 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze kaarten worden niet toegestuurd, maar ze liggen klaar op de betreffende avond aan de kassa. Bij verhindering graag bericht aan Wim Kuijpers. De voorstelling vindt plaats in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum en begint om 20.00u.

© 2011 - 2018 'n Lutske Brabants - Vandaag: zaterdag 20 januari 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Dré van der Donk