Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op zaterdag en zondag 15:00 - 17:00 uur bij de ORVA zieken- en senioren-
omroep in de aangesloten huizen en 24 uur per dag via onze website.

Wij wachten op de nieuwe lokale omroep van 's-Hertogenbosch

Presentatie van het Brabants Boekenweekboek 2018

De redactie van het Brabants Boekenweekboek, bestaande uit Cor Swanenberg en Jan Luysterburg, nodigt u van harte uit voor de presentatie van het twaalfde Brabants Boekenweekboek.
Deze keer werkten 55 auteurs mee aan de uitgave van Netuur in alle tinte.

Affiche foto 300U weet dat de Willem-Ivenprijs uitgereikt wordt aan het beste verhaal of gedicht van het Brabantse Boekenweekboek. De gemeente Oss heeft gezorgd voor deze extra dimensie en dat is zeker een passende hommage aan Willem Iven, de schrijver van Peelland, die tot het allerlaatst enthousiast aan de Brabantse boekenweekboeken bijgedragen heeft. Uitgever Johan van de Berg uit Almere heeft ook van de dertiende uitgave een gebonden boek gemaakt dat toepasselijke illustraties kreeg van onze vaste illustrator Iris Bongers.

Iris20117 350We nodigen u van harte uit om zondagmiddag 4 maart 2018 aanwezig te zijn in Sociaal Cultureel Centrum De Hoeve, Pastoor van Hapertstraat 1, 5397 BJ Lith, Telefoon: (0412) 48 12 33 voor een gevarieerde presentatie met bijdragen van zangers, vertellers en dichters uit onze provincie.

Voor de pauze zal professor dr. Jos Swanenberg optreden en Rensz Gorisse zal voor de muzikale afsluiting zorgen met zijn Oosterhoutse liedjes.
Natuurlijk zullen een aantal auteurs benevens de winnaar hun bijdragen ten gehore brengen.

Aanvang 14.00 u. Toegang gratis.

Wij hopen u te mogen begroeten op deze eerste zondagmiddag van maart.

Met vriendelijke groeten,
Cor Swanenberg en Jan Luysterburg

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2011 - 2018 'n Lutske Brabants - Vandaag: vrijdag 23 februari 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Dré van der Donk