Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op zaterdag en zondag 15:00 - 17:00 uur bij de ORVA zieken- en senioren-
omroep in de aangesloten huizen en 24 uur per dag via onze website.

Wij wachten op de nieuwe lokale omroep van 's-Hertogenbosch

Tonprater Jac Bergmans overleden

Jac Bergmans, ere-voorzitter van Tennisclub Maliskamp en Rosmalense tonproater is op dinsdag 17 juni 2014 op bijna 77 jarige leeftijd overleden.

Jac BergmansJac Bergmans was de man achter de groei van de tennisclub. 

De Rosmalenaar was altijd vrolijk en opgewekt. Zijn levensmotto was "laten we het leven in stijl vieren". Hij was een sterke persoonlijkeid, met een luisterend oor en hij was inspirerend voor die met hem samenwerkten.
Voor Bergmans, die humor met een hoofdletter schrijft, is Carnaval altijd belangrijk geweest in zijn leven en dat van zijn vrouw Betty. Vermaard zijn de tonproatavonden die hij eind jaren ‘80 en begin ‘90 invulde met vaak scherpe politieke steken onder water.

Bij het starten van ons radioprogramma heeft hij ons Brabantse LP's uitgeleend die wij konden gebruiken in ons programma.

Op maandag 23 juni 2014 heeft iedereen afscheid kunnen nemen van Jac in zijn Laurentiuskerk in Rosmalen. Daarna is hij gecremeerd in crematorium Maaslanden in Vlijmen.

Wij, het team van 'n Lutske Brabants, wensen zijn vrouw Betty en andere familie heel veel sterkte met dit grote verlies.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2011 - 2018 'n Lutske Brabants - Vandaag: vrijdag 23 februari 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Dré van der Donk