Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op zaterdag en zondag 15:00 - 17:00 uur bij de ORVA zieken- en senioren-
omroep in de aangesloten huizen en 24 uur per dag via onze website.

Wij wachten op de nieuwe lokale omroep van 's-Hertogenbosch

Mien Willems-van de Moosdijk overleden

SOMEREN - Ruim drie jaar na de sluiting van haar bekende boekwinkel in Someren is Mien Willems-van de Moosdijk op 86-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

DSC00080klMien Willems-van de Moosdijk leidde bijna 53 jaar de naar haar vernoemde kantoorboekhandel in hartje Someren; die zaak trok van heinde en verre klanten, met name vanwege de bijzondere en uitgebreide collectie kunst- en cultuurboeken.
Mien Willems-van de Moosdijk schreef zelf diverse boeken met Somerens dialect, een van de redenen waarom ze ook deel uitmaakte van de studiegroep Mien en de Zömmerse Hirre. (www.dialectsomeren.nl)

De uitvaartdienst is donderdagmorgen 23 juli om 11 uur in de Lambertuskerk in Someren. Aansluitend wordt ze in haar woonplaats begraven op begraafplaats Dellerhof.

Wij het team van 'n Lutske Brabants wensen familie, vrienden en kennissen veel sterkte met het verlies van Mien.

 

MienWillems vandeMoosdijkKl

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

© 2011 - 2018 'n Lutske Brabants - Vandaag: vrijdag 23 februari 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Dré van der Donk