Te beluisteren iedere maandag van 19:00 - 21:00 uur bij de HTR en op
zondag 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant, ZIGGO kanaal 43 en
24 uur per dag via onze website.

Boschtion stilgelegd door bestuur

De radiouitzendingen van BoschtionFM zijn vanaf donderdagmiddag 12 februari 2015 gestopt omdat vrijwilligers niet meer in het pand mochten. Begin van de avond zijn ook de uitzendingen van Boschtion-TV en Tekst-TV gestopt. Internet is nog in de lucht, maar hoelang nog?

Het bestuur van Boschtion liet deze donderdag weten dat er is besloten tot liquidatie van de stichting Teleros, De stichting die in het bezit is van de vergunning waarmee Boschtion kon uitzenden. Het betekent, voor de 4e keer, het definitieve einde van de lokale omroep in Den Bosch, die in 1986 gestart is als BLOS (Bossche Lokale Omroep Stichting). 1 September 1996 gingen de ROS en de BLOS samen met de nieuwe naam Boschtion. 1 Januari 2015 kwam ook Radio Vladeracken bij Boschtion. Het bestuur maakt de weg vrij voor een nieuwe omroep.

De nieuwe stichting Dtv Den Bosch en stichting Vladeracken willen graag de uitzendlicentie in den Bosch overnemen.

Bij de medewerkers van Boschtion liepen de emoties donderdag hoog op.

Wat betreft ons programma 'n Lutske Brabants. Via Boschtion is het voorlopig niet meer mogelijk om uit te zenden. Wij, Dré en ik zijn van plan toch wekelijks een uitzending te maken voor de ORVA en we plaatsen de uitzending op onze website. Zodat onze luisteraars toch kunnen luisteren via internet en in de aangesloten huizen bij de ORVA.

Wij zouden geen uitzending hebben i.v.m. Carnaval. Volgende week weer een uitzending maar dan via internet en de ORVA.

© 2011 - 2018 'n Lutske Brabants - Vandaag: donderdag 16 augustus 2018 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft 's-Hertogenbosch - Sponsor: Dré van der Donk